Zwangerschapsboeken

Zwangerschapsboeken

Je verwacht een kindje en wil er over lezen, begrijpelijk! Maar wat zijn nu fijne boeken om (begrijpelijk?) te kunnen lezen? We gaan hieronder een selectie van boeken maken die je kunt lezen. We maken bij de zwangerschapsboeken onderscheid tussen boeken tijdens de zwangerschap en na de zwangerschap.
Heb je zelf een zwangerschapsboek gelezen waar je tevreden of eigenlijk helemaal niet? Laat het ons weten, dan plaatsen we je review er bij! Stuur je ervaringen naar info@babynamenoverzicht.nl

Boeken voor tijdens de zwangerschap

Zwangerschap van A tot Z

De grote geboorte gids DE GROTE GEBOORTEGIDS is volgens de schrijver het nieuwe boek over zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Het boek is tot stand gekomen door een samenwerking van een verloskundige en een gynaecoloog. Volgens de reviews op diverse sites een perfect boek, objectief geschreven, laat de lezer zelf een keuze bepalen en verschaft duidelijke informatie, belangrijke informatie dat zelf bij zwangerschapscursussen niet wordt gegeven.

Een betrouwbare vraagbaak van wat je bijvoorbeeld wel en niet mag eten, hoe om te gaan met sport en advies bij belangrijke keuzes die je gaat maken in de aankomende tijd.In een tijd waarin je als aanstaande ouders niet meer weet wat je moet geloven door alle tegenstrijdige berichten, is dit boek een betrouwbare vraagbaak. Wat mag ik wel en wat mag ik niet eten nu ik zwanger ben? Mag ik sporten? Heb ik recht op extra pauze tijdens mijn werk? Kies ik voor prenataal onderzoek? Hoe weet ik of de baby voldoende beweegt? Hoe herken ik complicaties? Waar kan ik het beste bevallen? Wat zijn de voor- en nadelen van pijnbestrijding?
 
 
De grote geboortegids Te koop via o.a. Bol.com (€ 44,95)  

Zwangerschappenboeken specifiek over voeding

Voedingscentrum - alles over voeding tijdens je zwangerschap  
Een goed leesbaar boek over wat je precies moet / kan / mag eten tijdens je zwangerschap. Wat is goed voor jou? Wat is goed voor je kindje. Met behulp van dit boek zorg je voor goede (groei) omstandigheden voor je baby. Zijn extra vitamine's nodig? Welke heb ik dan nodig? Dit soort vragen worden beantwoord.

Volgens recensies op internet is het een (betrouwbaar) boek, geschreven door specialisaten waarin nogal eens wordt afgerekend met fabels die op internet de rondte doen m.b.t. eten tijdens je zwangerschap.
 
Alles over gezond eten als je zwanger bent Te koop via o.a. Bol.com (€ 9,95)  

Boeken voor na de zwangerschap