Babyspullen

Babyspullen

Er zijn veel nodige en minder nodige spullen voor wanneer je baby krijgt. Hieronder volgt een opsomming van babyspullen die je zou kunnen aanschaffen

Babybedje / wieg / commode

Een bedje is natuurlijk nodig voor de baby om veilig in te kunnen slapen

Babywagen

Een babywagen

Babykleren

Kleertjes voor de baby: denk hier o.a. aan een rompertje, pyjama, broekjes, t-shirts, jurkje/rokje, sokken, maillot, schoenen, slofjes vestjes en truitjes

Draagdoek

Een draagdoek is draagsysteem, waar je je baby dichtbij je kunt dragen.

Babyfoon

Een babyfoon gebruik je natuurlijk om te luisteren of het goed gaat met je baby, let goed op dat het systeem wat je aanschaft storingsvrij is. Daarnaast is een 'buiten bereik' indicator erg handig! Erg handig is het natuurlijk ook als de babyfoon een camera heeft of misschien zelfs een muziekje kan afspelen wanneer jij op de knopt drukt!
Lees meer over babyfoons

Flessenwarmer

Een flessenwarmer helpt om de melk op temperatuur te houden

Borstkolf

Als je je baby borstvoeding gaat geven maar dadelijk even niet in de gelegenheid bent: een borstkolf (ook kolfapparaat genoemd) is een apparaat waarmee je je borstvoeding kunt afkolven. Er zijn verschillende soorten te koop, electrische en handmatige. Voordeel van een elektrische borstkolf: je kunt wat meer afkolven in minder tijd zonder last van (spier)pijn.

Boxkleed

Een mooi kleed voor in de box staat niet alleen leuk, het ligt ook fijn (zacht) voor de baby. Let goed op het materiaal is het veilig (brandwerend) en wasmachine-wasbaar?

Autostoeltje

Autostoeltjes zijn altijd een lastige aankoop, waar moet je nu precies op letten? Binnenkort wordt hier een hele pagina voor aangemaakt.

Fietsstoeltje

Dit geldt ook voor fietsstoeltjes, er is zoveel op te noemen waar je op kunt letten dat we besloten hebben een hele pagina er voor aan te maken.

Speen

Spenen of fopspenen gebruik je om je baby kalm te maken of te helpen om te gaan slapen. Ze worden gemaakt van latex of siliconenrubber.

Box

Een (veilige) box waarin je baby kan liggen, slapen en spelen

Luiers

Jullie baby'tje heeft natuurlijk luiers nodig! Wist je dat gemiddeld een baby 200 luiers per maand gebruikt? Het is dus niet onverstandig goede en goedkope luiers te kopen!

Babyspeelgoed

Baby's leren snel, door te spelen leren ze hun fijne motoriek te ontwikkelen.

Babytas

Wanneer je op pad gaat ontkom je eigenlijk niet aan een tas voor je babyspullen.

Babybad

Een bad voor je baby, het kan in de vorm van een emmer of een traditioneel bad.